Ik ben Annemie, en ik heet iedereen die willen leren naaien van harte welkom! Met passie en geduld deel ik mijn jarenlange ervaring in het naaien en patroontekenen, met als doel jullie te te begeleiden bij het ontwikkelen van jullie creatieve vaardigheden. Samen zullen we prachtige creaties tot leven brengen!

Over

Op mijn 12 koos ik heel bewust voor de richting mode. Ik volgde een 7de specialisatiejaar en de lerarenopleiding mode. Sindsdien school ik me regelmatig bij.  Ik ben nog steeds heel ge├»nteresseerd in alles wat met noldjes en drodjes te maken heeft. Mijn passie heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen atelier ben begonnen. Ik heb studentenlinten gemaakt, textiel geborduurd, naailessen gegeven, patronen getekend, modellen gestikt, gordijnen gemaakt, retouches uitgevoerd,

Eigenlijk ben ik met bijna alles wat op mijn pad kwam en onder een naaimachine paste aan de slag gegaan.

2 jaar geleden verkocht ik mijn atelier om voltijds te gaan lesgeven. Ik geef Mode op avAnt, die middelbare school aan het Rivierenhof te Deurne, waar ik mijn leerlingen leer stikken, patronen tekenen en retoucheren. 

Op dit moment ben ik in mijn vrije tijd terug aan het handwerken, dat brengt me veel plezier. Ik geniet ervan om dingen te maken.