Naaivakantie

+ Meditatie en yoga

Van zondag 4 augustus tot zaterdag 10 augustus 2024

Naaien - Yoga - Meditatie - repeat

Droom je ervan eens een hele week achter je naaimachine te kunnen zitten, met iemand in de buurt die je verder helpt als je hulp nodig hebt? Hou je van yoga en meditatie of wil je het graag ontdekken? Dan is de naaivakantie in de Franse Ardennen iets voor jou. In een oase van rust, omringd met andere creatievelingen word je ondersteund om jouw creatieve ideeën uit te werken. Op slechts 3,5 uur rijden van Antwerpen.

Lees hieronder uitgebreid verder.


Prijs      

     

Je betaalt 650 euro. 


In deze prijs is alles inbegrepen, behalve het vervoer. 


koffie, thee en frisse dranken. Maaltijden die we zelf klaarmaken, bed en badlinnen, naaibegeleiding, meditatie en yoga. 


Heb je nog een plaatsje vrij in je wagen? Laat me weten als je iemand kan meenemen.


Naaiweek

Zondag 4 augustus is het zover. Ik verwacht je in Frankrijk tegen het avondmaal. Het ideale moment om elkaar te leren kennen tijdens een gezellige maaltijd.


Van maandag tot vrijdag mag je de gepassioneerde naaister in jezelf volledig loslaten. Je gaat aan de slag met patronen en stoffen, en je creëert stukken op je eigen niveau, of je nu een complete beginneling bent of een ervaren naaister. Ik sta klaar met mijn tips en tricks en ben in de buurt om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen tijdens het hele proces.

Planning van de workshops

7.30 u meditatiesessie van 20 à 30 minuten

15u yogasessie van ongeveer 60 minuten


Naaien, stikken, knippen, patronen tekenen, passen en weer doorgaan, doe je de rest van de dag zo veel je wil, we roepen wel als het eten klaar is.


Ik ben in je buurt om vragen aan te stellen, ik ga niet verder weg dan de keuken, behalve 's morgens even naar de bakker.


Heeft uw innerlijke sewista er even genoeg van? Dan kan je een mooie wandeling maken in de omgeving, chillen in de tuin, zwemmen in een nabijgelegen rivier, een pingpong matchke spelen (al vrees ik dat de kans groot is dat de pingpongtafel een snijtafel geworden is),..

Als je er niet genoeg van krijgt, kan je blijven doorwerken. 's morgens beginnen als je wakker wordt en doorgaan tot in de vroege uurtjes.


Het eten maken we zelf klaar, je mag helpen koken als je daar zin in hebt, maar werk je liever door, dan roepen we je wel als het klaar is. Na het eten helpt iedereen even mee om de tafel af te ruimen, zo kunnen we er snel terug invliegen.

Mont des Arts

De vakantiewoning waar we verblijven. Het is een uitermate gezellige woning met 5 slaapkamers. Je deelt dus een slaapkamer met een andere enthousiaste naaister. 

Indeling

Het witte gedeelte is de kelder. Daar bewaren we het eten en drinken. 

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de keuken en de eetkamer. Er is een gezellige zitplaats, een badkamer en 2 slaapkamers. 

Op de eerste verdieping zijn de 3 andere slaapkamers en de naaizolder terug te vinden. 

kniptafel op de zolder
kniptafel op de zolder
uitzicht bij mooi weer
uitzicht bij mooi weer
uitzicht avond
uitzicht avond
tuin met bloemenweide
tuin met bloemenweide
slaapkamer van Ria en Mayke
slaapkamer van Ria en Mayke
slaapkamer beneden
slaapkamer beneden
Gezellige zithoek in de living
Gezellige zithoek in de living
keuken
keuken
Hier worden heerlijke en gezonde maaltijden gemaakt
badkamer boven
badkamer boven
badkamer voor de kamers boven
Living en eetkamer
Living en eetkamer
huis en tuin
huis en tuin

Bekijk hieronder enkele foto's van de naaivakantie in 2022 en 2023. Stuk voor stuk zijn het mooie herinneringen aan een onvergetelijke week!